Oriënteren en Solliciteren

Bouwbedrijf Beck groeit en zoekt toppers! Wij zijn op zoek naar gekwalificeerde mensen die het team van Beck  versterken met hun expertise.

Bouwbedrijf Beck  is al vanaf 2007 actief in de immer dynamische bouwwereld. Vanuit onze standplaats in de Klundert ontzorgen wij onze klanten en streven naar 100% klanttevredenheid.We zijn trots op onze klanten, ons team en op wat we elke dag doen, niet alleen vandaag, maar ook morgen en in de toekomst.

Diversiteit en creativiteit zijn onze kernwaarden.

Solliciteer nu

Solliciteer niet als je een baan zoekt, maar wel als je onze visie deelt, jouw expertise wilt inbrengen elke dag weer!

Allround Timmerlieden

Functie-inhoud:
Wij zijn op zoek naar gedreven allround timmerlieden. Een allround timmerman is verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden op bouwprojecten. Projecten kunnen zowel plaatsvinden in de (particuliere) woningbouw als in de utiliteitsbouw. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het plaatsen van kozijnen deuren, wanden, dakramen en kapconstructies. Ook het plaatsen van balklagen en het stellen van profielen en kozijnen zijn onderdelen van het werk. Daarnaast is een allround timmerman bekend met het uitzetten van een gebouw of bouwwerk, het uitvoeren van aftimmerwerkzaamheden, het maken van dak, scheidingswanden en plafonds, het uitvoeren van herstelwerkzaamheden en het verrichten van eenvoudig machinaal timmerwerk. Ook het (de)monteren van eenvoudige steigerconstructies en het stellen en monteren van prefab elementen en betonbekistingen kan tot de werkzaamheden behoren.

Functie-eisen:
Voor deze mooie en uitdagende functie stellen wij de volgende eisen:Afgeronde MBO-opleiding (primair en voorgezette bouwopleiding of gelijkwaardig).
Ruime ervaring als allround timmerman in een klein tot middelgroot bouwbedrijf op het gebied van nieuwbouw-verbouw-onderhoud en renovatie.
Representatief en goede communicatieve vaardigheden.
In bezit van rijbewijs B (bij voorkeur echter BE).
Beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift.
In bezit van VCA (pré).
Je bent in staat om werkzaamheden volledig zelfstandig en systematisch uit te voeren.
Je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit, zorgvuldigheid en juistheid van de te verrichten werkzaamheden.
Je hebt doorzettingsvermogen en toont eigen initiatief.
Je bent flexibel en oplossingsgericht.
Je bent woonachtig binnen een straal van 15-20 kilometer van klundert.

Wij bieden:
Wij bieden je een uitdagende en verantwoordelijke functie, binnen een collegiaal team, in een familiebedrijf. Wij bieden volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en passend bij de functie en ervaring. De cao voor de Bouwnijverheid is van toepassing. 

Metselaars

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren metselaar in de omgeving van Klundert die zowel in teamverband als zelfstandig te werk kan gaan. Ben jij een ervaren metselaar die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat vragen wij?

  • Ervaring als metselaar
  • Kwaliteit
  • Pro actieve werkhouding

Wat bieden wij?

  • werken bij een kwalitatief hoogwaardig bouwbedrijf
  • een leuk team met vakmensen
  • een positieve sfeer
  • goede arbeidsvoorwaarden
  • een uitstekende werk- en leeromgeving

© Bouwbedrijf Beck