Welkom bij Bouwbedrijf Beck.

Welkom bij Bouwbedrijf Beck.

Bouwbedrijf Beck is VCA** gecertificeerd.

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de bouw.

Al uw wensen zijn bespreekbaar, van renovatie tot nieuwbouw.

Neem vrijblijvend contact met Bouwbedrijf Beck op.

Bouwbedrijf Beck is u graag van dienst

0

Bedrijfsprofiel

Bouwbedrijf Beck is een erkend en zelfstandig bouwbedrijf waar u terecht kunt voor al uw bouwwensen met betrekking tot nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud.  

Eigenaar Eddy Beck heeft op 1 januari 2007 de stap genomen om het zelfstandig ondernemerschap op zich te nemen. In eerste instantie begonnen als eenmansbedrijf, maar in een periode van inmiddels ruim 10 jaar uitgegroeid tot een volwaardig bouwbedrijf met een vakkundig team van totaal 10 personeelsleden. 

Allerlei bouwkundige werkzaamheden worden op traditionele wijze uitgevoerd. Wij verzorgen het bouwtraject vanaf fundering tot en met de laatste details in de afwerking.
Ook kunt u bij ons terecht voor al uw verbouw- of uitbreidingsplannen. Voor o.a. het compleet vernieuwen van uw badkamer, het vervangen van kozijnen, het realiseren van een aanbouw of het plaatsen van een serre.

Bouwbedrijf Beck voert zelf alle bouwkundige werkzaamheden voor u uit. Tevens kunnen wij ook voor u de volgende zaken laten uitvoeren:

  • Architect, aanvragen van vergunningen etc.
  • Constructies
  • Installaties
  • Afbouwwerkzaamheden
  • Terreinafwerking

Dit alles wordt, indien u dit wenst, vooraf al in de offerte opgenomen. Na ondertekening van de opdrachtbevestiging volgt de uitbesteding aan één van de onderaannemers.  Het voordeel voor u als opdrachtgever is dat er maar één aanspreekpunt is voor het regelen van de bouwactiviteiten en het onderhouden van contacten met eventuele onderaannemers. Dit uiteraard in goed overleg met de opdrachtgever.

Graag komen wij bij u langs om uw bouwwensen te bespreken.

Middels het invullen van het contactformulier, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

Neem contact met ons op.     

Contact

Bouwbedrijf Beck vof
Walstraat 26
4791 JC KLUNDERT

info@bouwbedrijfbeck.nl
www.bouwbedrijfbeck.nl

T: 0168-407525
F: 0168-407526

Javascript is uitgeschakeld in uw browser, sommige onderdelen werken mogelijk niet naar behoren.